Test profesionalne orijentacije Elite Junior OIP+

Ako ste roditelj osnovca koji se sprema za završni ispit, moguće je da osećate neizvesnost, nelagodu, zabrinutost. Može biti da ste pod pritiskom i vi i dete. Ili osećate neku drugu neprijatnost… Potpuno vas razumem. Sigurno da je godina pred upis srednje škole napornija u odnosu na sve prethodne. Pored mnoštva redovnih predmeta, učenici imaju i pripremnu nastavu, privatne časove, vanškolske aktivnosti, izazove uzrasta u kom se nalaze itd. Velika odgovornost je i na učenicima i na roditeljima. 

Poznat mi je taj osećaj, budući da je moj sin ove godine upisao prvi razred srednje škole. Komunikacija i odnosi u porodici mogu predstavljati izazov u ovakvim situacijama. Na osnovu mnogih razgovora koje sam vodila sa učenicima adolescentima na koje sam upućena u svom radu, shvatila sam da su mnogi zbunjeni i da ne prepoznaju kod sebe šta je to što ih interesuje. Ne znaju čime bi voleli da se bave u budućnosti. Njihove godine su takve da uglavnom odbijaju predloge roditelja, često ni ne razmislivši o samom predlogu. A na moje pitanje da li su se testirali negde, odgovor je bio da kod nadležnih državnih institucija nema dovoljno termina za sve učenike koji bi voleli da se testiraju. Delovali su pomalo izgubljeno. Ko im onda može pomoći, pitala sam se. 

Ušla sam u saradnju sa kompanijom preko koje sam mogla doći do ovog veličanstvenog sredstva, OIP+ testa. Bila sam uporna da ga prevedem i prilagodim za naše tržište i na moju radost ove godine uveden je zvanično u upotrebu.

BROŠURA OIP+

Kako se radi test?

Test se radi online, na računaru ili na telefonu.

Koliko vremenski traje?

Zavisi od ispitanika. Prosečno vreme izrade je 20-30 minuta.

Kada dobijam rezultate?

Izveštaj nam je dostupan na online platformi nakon što ispitanik završi test. Posebno kreiran softver obrađuje odgovore, tako da je velika ušteda vremena.

Šta ako napišem pogrešan odgovor?

Važno je da znate da nema tačnih i netačnih odgovora. Treba da se opustite i odaberete od ponuđenih odgovora onaj koji vam se odmah učini najbliskijim. Ako odgovarate iskreno, rezultat će biti pouzdan.
 
Test ličnosti 15+

Test je namenjen za korišćenje u privatnom i poslovnom kontekstu. 

Otkriva više od 15 karakteristika ličnosti kojih možda niste svesni. 

Dodatne skale pokazuju nivo emocionalne inteligencije i pozitivan odnos prema radu.

 

Fokus je na vašim jakim stranama na osnovu čega vidite na kojim pozicijama biste bili visoko motivisani za rad i visoko produktivni. Test usmerava na kojim karakteristikama treba da radite kako biste ostvarili svoj pun potencijal. Otkriva koliko ste pod stresom i možete blagovremeno preduzeti odgovarajuće mere da zaštitite svoje zdravlje.

Kada završite test, naš savetnik će vas kontaktirati radi intervjua.

Italiano business

Izuzetno je koristan za kompanije u procesu selekcije, internoj analizi kompanije usmerenoj na optimizaciju ,,ljudskog kapitala” i kada je potrebno: posvetiti se saradnicima, pojedinačno upravljati saradnicima, upravljati saradnicima iz grupne perspektive, ponovo podeliti poslovne uloge, prepoznati potencijalne lidere, buduće šefove odeljenja, a zatim raditi na njihovoj edukaciji.

Štedi vreme, novac i zdravlje. Čini vaš život kvalitetnijim i bez stresa.

Prezentacija test 15+

it_ITItalian